Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Vejlby Risskov Hallen, Risskov, Danska, 10. 11. 2015 ob 18.15, FIBA Europe Cup

Bakken Bears : KK Šentjur
72 : 68

statistika statistika tekme

Na severu blizu uspeha

Manj kot 48 ur po domači zmagi z Unionom Olimpijo je Tajfunova posadka imela na sporedu gostovanje v okviru pokala FIBA Europe, in sicer pri vodilni zasedbi skupine F, ki je v gosteh ugnala tudi češki ČEZ Nymburk.


Zaradi stavke Lufthansinega kabinskega osebja se je šentjurska zasedba, brez Emirja Zimića, ki je v nedeljo prejel neugoden udarec v koleno, na Dansko odpravila s poldnevno zamudo in v dveh skupinah.
Bakken Bears so v Aarhusu bolje začeli in v 1./4 vodili za 6 točk. S serijo 0:12 je slovenska ekipa v 12. minuti prešla v vodstvo 15:21. Po izenačenju so se Šentjurčani kmalu znova oddaljili na pol ducata točk, s to razliko pa so dobili tudi polčas.


Gostje so v 3./4 uspeli vzdržavati prednost in dvakrat povedli za 7 točk.
V 33. minuti so gostitelji, ki so igrali dokaj trdo, izenačili na 58. Ekipi sta bili tesno druga ob drugi vse do zadnje minute, ko Tajfunovci večkrat niso zadeli, domači pa so zadnje točke dosegli iz prostih metov.


Največ točk je zbral Sandi Čebular, in sicer 18, del tekme pa je je prebil v zdravniški oskrbi. Ceola Clark je dosegel 13 točk, eno manj pa Tomaž Bolčina, ki je pod obročema ujel kar 14 žog.


V petek, 13. 11., naše fante čaka domača tekma lige ABA. Ob 21.00 je na sporedu tekma s KK Metalac Farmakom.


 


<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.