Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Rogaška Slatina, 28. 3. 2015 ob 19.00, Liga Telemach

KK Rogaška : KK Šentjur
71 : 66

statistika statistika tekme

Slatinčani boljši v drugem polčasu

Košarkarji Tajfuna so doživeli drugi poraz v Ligi Telemach za prvaka. 


Na lokalnem derbiju v Rogaški Slatini, kamor se je podalo veliko število šentjurskih navijačev, so v 24. minuti povedli s 33:42, a so gostitelji do konca četrtine izenačili. 


V sklepni periodi so imeli Slatinčani rahlo pobudo, tajfunovci pa za razliko od prvega srečanja med ekipama v sezoni niso uspeli izsiliti podaljška.


Pri domačih je v drugem polčasu Sandi Čebular dosegel 17 od skupno 21 točk. V vrsti gostov je bil z 19 točkami najučinkovitejši Đorđe Lelić. 


V naslednjem kolu, ki bo na sporedu v sredo, 1. aprila, bo Tajfun ob 19. uri gostil Grosbasket.


IZJAVI TRENERJEV PO TEKMI:


Damjan Novaković, trener Rogaške:
"To je bil pravi košarkarski praznik v dvorani v Rogaški Slatini, z bučnim, a korektnim navijanjem simpatizerjev obeh klubov. Obe ekipi sta na parketu pokazali ogromno energije na koncu pa je zmagalo srečnejše moštvo. Čestitke igralcem za izjemno borbenost. Mislim, da počasi prihajamo v pravo formo."


Dejan Mihevc, trener Tajfuna:
"Mislim, da smo bili v Rogaški Slatini priča pravemu lokalnemu derbiju. Zahvalil bi se našim navijačem, ki so nas prišli podpreti v velikem številu in pripravili odlično vzdušje. Upam, da smo jih kljub porazu zadovoljili s prikazanim pristopom. Obljubljamo, da bomo takšen pristop kazali tudi na naslednjih tekmah. Fantom nimam kaj zameriti. Rogaška je bila boljša, mi pa se z dvignjenimi glavami podajamo naprej."


Poročanje KK Rogaška*na sliki Đorđe Lelić po pristanku ob domači klopi; foto: Jože Strniša

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.